Aşa cum bine ştii, eliminarea killogramelor în plus nu se întâmplă din senin, peste noapte, însă câteva pregătiri din timpul serii pentru cea de-a doua zi pot fi de mare folos. Dacă îţi doreşti să slăbeşti şi să te bucuri în acelaşi timp de un corp sănătos, iată 4 obiceiuri care te vor ajuta.

Pregăteşte-ţi pachetul

A nu-ţi plănui mesele e una dintre marile greşeli pe care poţi să le faci, potrivit nutriţioniştilor. Poţi evita tentaţiei de a mânca alimente cu calorii goale dacă îţi vei lua mâncare la pachet. Prepară-ţi o salată, de exemplu. Aceasta este plină de fibre şi proteine, îţi satisface pofta de mâncare şi menţine nivelul zahărului în sânge la valori normale. Rezistă tentaţiei de a îţi pune la pachet alimente nesănătoase.

Gândeşte meniul

După ce ţi-ai pregătit meniul pentru mâine, îl poţi gândi în avans pe cel de poimâine. Şi chiar mai mult, pentru întreaga săptămână. În acest fel, vei scuti timp preţios şi vei simţi ca ai mai mult timp dimineaţa. Când mergi la cumpărături pune în coş fructe şi legume, de diverse culori, pe care le vei combina apoi între ele. O variantă de mic dejun poate să fie ori un suc delicios de fructe preparat proaspăt, la care poţi adăuga scorţisoară, ori o budincă de seminţe chia. Foloseşte-ţi imaginaţia şi fă combinaţiile care îţi fac plăcere, dar care să fie şi sănătoase în acelaşi timp.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro

Loading...