Perfectă pentru micul dejun sau ca şi gustare, bărcuţa cu ou, caşcaval şi ciuperci se prepară rapid şi uşor.

Ingrediente

1 franzelă

1 lingură ulei

½ ceapă tocată

200 g cârnăciori, feliaţi

1-2 ardei graşi, feliaţi

5-6 ciuperci, feliate

200 g spanac

6 ouă

100 ml lapte

50 g caşcaval ras

sare

piper

Mod de preparare – Bărcuţă cu ou, caşcaval şi ciuperci

Tai bagheta pe lung şi îi scobeşti trei sferturi din miez cu ajutorul unei linguri. Într-o tigaie, căleşti ceapa în puţin ulei, până se înmoaie. Adaugi cârnăciorii şi îi rumeneşti până când îşi schimbă culoarea. Amesteci cu ciupercile şi ardeii, 1-2 minute.

Combini cu spanacul, până se înmoaie. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Transferi compoziţia pe o farfurie. Într-un bol, baţi ouăle cu laptele, până la omogenizare. Adaugi amestecul cu cârnăciori şi torni umlutura în bărcuţa din pâine. Preasri caşcavalul. Aşezi într-o tavă şi dai la cuptorul încins 20-25 de minute. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa https://www.onionringsandthings.com

Loading...
Evaluează articolul