Potrivite la micul dejun sau ca gustare între mese, bărcuţele cu ou şi ceapă caramelizată sunt un deliciu uşor de preparat.

Ingrediente – Bărcuţe cu ou şi ceapă caramelizată

2 bagehete

2 cepe, tocate

ulei

50 g caşcaval ras sau brânză

6 ouă

120 g smântână

2 linguri ceapă verde tocată

sare

piper

Mod de preparare – Bărcuţe cu ou şi ceapă caramelizată

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Tapetezi o tavă întinsă cu hârtie de copt. Într-o tigaie, sotezi ceapa în puţin ulei încins până se caramelizează, aproximativ 20 de minute. Tai capacele bachetelor şi scobeşti puţin din miez. Le umpli cu ceapa.

Într-un bol, baţi ouăle cu smântâna, ceapa verde, sare şi piper, după gust. Torni compoziţia în bărcuţe, apoi presari caşcavalul. Le ungi cu puţin ulei, le aşezi în tavă şi le dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti cât sunt calde.

Sursa http://www.eatwell101.com

Loading...
Evaluează articolul