Ingrediente: 400 g amestec de fulgi de porumb, musli, fructe uscate 100 ml, frişcă lichidă, 100 g zahăr, 3 linguri miere, 125 g unt, 1 praf de scorţişoară

Mod de preparare:
Numar portii: 10
Timp de preparare: 50 min
Dificultate: mică

Caramelizezi zahărul, adaugi untul tăiat bucăţele şi laşi să fiarbă, la foc mic, până se topeşte caramelul, apoi dai vasul deoparte de pe foc. Adaugi frişca lichidă, mierea, scorţişoara şi amesteci bine. Torni amestecul de fulgi de porumb, musli, fructe uscate peste caramel şi amesteci ca să fie bine cuprin se de caramel. Tapetezi o tavă medie cu hârtie de copt, torni compoziţia preparată, o nivelezi cu o spatulă, apă sând bine, şi introduci tava în cuptorul încins pentru circa 20 de minute.

Scoţi tava, porţionezi prăjitura sub formă de bastonaşe. Laşi prăjitura să se răcească în tavă. Prăjiturile sunt crocante, aromate şi foarte potrivite pentru micul dejun alături de un pahar cu lapte.

Loading...
Evaluează articolul