Când ai poftă de o porţie de paste, încearcă o reţetă diferită, într-o budincă delicioasă de macaroane, foarte uşor de preparat, la cuptor.

Ingrediente

450 g macaroane sau melci

450 g telemea, mărunţită

3-4 ouă

1 praf de sare

120 g unt

3 linguri zahăr

Mod de preparare

Pregăteşti macaroanele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Împarţi untul în două părţi egale. Pe prima o topeşti, iar cu cea de a doua tapetezi o tavă. Scurgi bine pastele şi le treci printr-un jet de apă rece.

Într-un vas, baţi bine ouăle şi le amesteci cu untul topit şi restul ingredientelor. Combini cu macaroanele. Torni compoziţia într-o tavă. Dai la cuptorul încins, 30-40 de minute, până începe să se formeze o crustă crocantă. Serveşti după ce s-a răcit puţin.

Sursa http://www.thechunkychef.com

Loading...