Cum să nu îţi placă budinc de ricotta cu legume? Este uşor de făcut, plin de vitamine, iar combinaţia de ingrediente este savuroasă. 

Dificultate medie

1 h

1 tavă

Ingrediente

200 g ricotta

200 g parmezan

1 morcov 1 ou

2 linguri smântână

1 dovlecel

pătrunjel, pentru decor

sare

Mod de preparare

Speli dovlecelul, îl cureţi şi îl opăreşti în apă clocotită cu sare. Îl laşi 3 minute, apoi îl ţii la scurs până se elimină toată apa. Îl tai cubuleţe. La fel procedezi şi cu morcovul.

Amesteci ricotta cu legumele, cu smântâna şi cu oul. Potriveşti gustul de sare.

Răstorni compoziţia într-o tavă tapetată, o presari cu parmezanul ras şi o dai la cuptor până se rumeneşte.

Serveşti budinca decorată cu frunze de pătrunjel.

Loading...