Cannelloni cu carne tocată

cannelloni cu carne tocata jpeg

Bucătăria italiană este plină de surprize şi gusturi aromate. Azi încercăm o reţetă de cannelloni cu carne tocată, o reţetă pe care n-am mai gătit-o şi nici mâncat-o de mult timp. E momentul unui răsfăţ la sfârşit de săptămână!

Cannelloni cu carne tocată - Ingrediente (1 tavă)

Pentru blat 1 pachet cannelloni 1 ceapă 2 căţei usturoi 400 g piept de curcan tocat 1 legătură pătrunjel 300 g brânză de vaci 2-3 linguri ulei sare piper

Pentru sos

1 kg roşii

500 ml suc de roşii

Cannelloni cu carne tocată - Mod de preparare

Căleşti în ulei ceapa tocată şi usturoiul zdrobit. După 2 minute adaugi carnea de curcan şi fierbi la foc mic, într-un vas acoperit cu capac, până scade zeama, iar carnea îşi schimbă culoarea. Dai deoparte, asezonezi cu sare şi piper, adaugi brânza şi pătrunjelul tocat. Amesteci şi umpli cannelloni cu această compoziţie. Îi pui într-o tavă. Pentru sos, opăreşti şi descojeşti roşiile. Le tai mărunt şi le amesteci cu sucul. Torni sosul peste cannelloni şi dai la cuptor 30-35 de minute.