Chef Andrei Ţandără ne surpinde din nou cu o specialitate delicioasă şi mai puţin întâlnită într-un meniu obişnuit. Pentru că este o adevărată prvocare, chef Andrei Ţandără te învaţă cum să o prepari.

Ai nevoie de

câteva tentacule tăiate de caracatiţă fiartă
1 căţel de usturoi
1 mână spanac
coajă de lămâie
zeama de la ½ lămâie
pătrunjel tăiat
2 roşii cherry tăiate

Preparare

Încingi uleiul şi pui căţelul de usturoi. După ce s-a rumenit uşor adaugi spanacul, sarea, piperul şi puţină coajă de lămâie. Ţii să se soteze uşor, apoi îl aşezi pe o farfurie .

În acelaşi ulei rumeneşti feliuţele de caracatiţă, torni peste ele şi puţin din zeama în care ai fiert. Aşezi tentaculele rumenite peste spanac, stropeşti cu zeama de lămâie, pui roşiile şi serveşti.

Loading...