Aromaţi şi gustoşi, cartofii cu usturoi şi parmezan la cuptor sunt delicioşi şi pot fi consumaţi şi simplu, ca atare, dar şi cu salată.

Cartofi cu usturoi şi parmezan la cuptor - ingrediente necesare:

- opt cartofi mari
- 100 de grame de unt
- 50 de grame de parmezan ras
- pudră de usturoi
- două cepe mari
- sare şi piper, după gust

Cartofi cu usturoi şi parmezan la cuptor - mod de preparare:

Curăţă cartofii şi taie-i sub formă de bucăţi mai mari, iar apoi amestecă-i cu pudra de usturoi, cu sare şi piper.

Topeşte untul şi presară parmezanul, iar apoi adaugă amestecul peste cartofi şi presară ceapa printre cartofi.

Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, iar apoi lasă totul la cuptor pentru 30 de minute, până când capătă o culoare aurie.

Poftă bună! 

Loading...