Cea mai bună pâine de casă. Cum obţii o coajă crocantă

paine jpeg

Nimic nu se compară cu mirosul pâinii poaspete, calde. Iată aşadar cum poţi prepara acasă cea mai bună pâine.

De ce ai nevoie pentru pâine de casă

500 g făină

1 sfert linguriţă drojdie uscată

½ linguriţă sare

400 ml apă caldă

Cum se prepară pâinea de casă

Pui toate ingredientele într-un bol şi le amesteci cu o lingură cât să se omogenizeze. Acoperi vasul şi-l laşi la temperatura camerei 18 ore, până când face bule compoziţia.

Dai drumul la cuptor. Pui aluatul într-o formă tapetată şi-l dai la cuptor aproximativ 45 de minute. Măreşti focul cu 5 minute înainte ca pâinea să fie gata pentru a se rumeni. Laşi pâinea să se răcorească înainte să o feliezi.

Sursa https://foodcrumbles.com

https://foodcrumbles.com