Cum ar arăta sărbătorile şi ocaziile festive fără un platou cu fursecuri pe masă? Pentru a nu da greş şi să obţii la final fursecuri tari ca piatra, iată cum se fac cele mai fragede fursecuri glazurate cu ciocolată!

De ce ai nevoie pentru fursecuri

200 g unt

50 g zahăr pudră

50 g zahăr tos

450 g făină

1 praf de sare

200 g ciocolată cu lapte

Cum se prepară fursecurile

Mixezi untul, la temperatura camerei, cu zahărul, apoi încorporezi făina combinată cu sarea. După ce s-au omogenizat îngredientele, îl strângi într-o bilă, îl înfăşori în folie şi-l dai la frigider, o oră.

Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Întinzi o foaie nu foarte subţire din aluat, pe care o decupezi şi aşezi fursecurile în tavă. Le ţii la cuptor 15-20 de minute, până se rumenesc uşor.

Topeşti ciocolata pe baie de aburi, apoi înmoi fursecurile în ciocolata caldă şi le laşi la răcorit.

Sursa http://putonyourcakepants.com

Loading...
Evaluează articolul