Chec pufos cu lămâie: reţetă fără zahăr

1 shutterstock 360442928 jpg jpeg

Nu mai trebuie să-ţi faci griji pentru siluetă! Prepară acest desert fără zahăr şi savurează-l până la ultima înghiţitură!

Ingrediente

100 g unt

15 g îndulcitor

4 ouă

150 g făină

50 ml suc de lămâie

1 plic praf de copt

coaja rasă de la 1 lămâie

 Mixezi untul cu îndulcitorul într-un bol, apoi adaugi ouăle, unul câte unul. Încorporezi, treptat, făina amestecată cu praful de copt, apoi coaja şi zeama de lămâie.

Torni compoziţia într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt. Coci checul 35-40 de minute, la 180 °C. Îl laşi la răcorit 10 minute până să-l scoţi din tavă şi îl ţii să se răcească complet înainte de servire.

FOTO Shutterstock