Pentru că suntem în sezonul cireşelor, nu putea lipsi delicioasa combinaşie de cireşe şi brânză din acest delicios cheessecake cu cireşe.

De ce ai nevoie pentru cheesecake cu cireşe

Pentru blat

200 g biscuiţi graham

40 g zahăr

125 g unt topit

Pentru umplutură

400 g cremă de brânză

220 g frişcă

140 g zahăr

3 ouă

2 linguri esenţă de vanilie

coaja de la 1 lămâie

150 g cireşe, fără sâmburi

Cum se prepară cheesecake cu cireşe

Pentru blat combină biscuiţii măcinaţi cu zahărul şi untul topit.Pune blatul într-o formă de tort cu inel detaşabil, inclusiv pe margini. Dă tava la frigider. Bate crema de brânză, adaugă zahărul, ouăle, esenţa de vanilie, coaja de lămâie, cireşele scurse şi smântâna. Mixează până se omogenizează ingredientele.Toarnă umplutura peste blat, nivelează şi dă tava la cuptor 40 de minute.

Sursa foto http://vessysday.com

Loading...