Cheesecake cu cireşe
Pentru că suntem în sezonul cireşelor, nu putea lipsi delicioasa combinaşie de cireşe şi brânză din acest delicios cheessecake cu cireşe.
De ce ai nevoie pentru cheesecake cu cireşe
Pentru blat
200 g biscuiţi graham
40 g zahăr
125 g unt topit
Pentru umplutură
400 g cremă de brânză
220 g frişcă
140 g zahăr
3 ouă
2 linguri esenţă de vanilie
coaja de la 1 lămâie
150 g cireşe, fără sâmburi
Cum se prepară cheesecake cu cireşe
Pentru blat combină biscuiţii măcinaţi cu zahărul şi untul topit.Pune blatul într-o formă de tort cu inel detaşabil, inclusiv pe margini. Dă tava la frigider. Bate crema de brânză, adaugă zahărul, ouăle, esenţa de vanilie, coaja de lămâie, cireşele scurse şi smântâna. Mixează până se omogenizează ingredientele.Toarnă umplutura peste blat, nivelează şi dă tava la cuptor 40 de minute.
Sursa foto http://vessysday.com