Un desert delicios, reţeta de cheesecake cu dovleac îţi va îndulci zilele mohorâte de toamnă.

Ingrediente – Cheesecake cu dovleac

200 g biscuiţi graham

3 linguri zahăr brun

6 linguri unt

230 g dovleac pasat

230 g cremă de brânză

230 g frişcă

400 ml lapte condensat

Mod de preparare – Cheesecake cu dovleac

Dai la blender biscuiţii până se mărunţesc bine şi se aseamănă cu pesmetul, apoi îi amesteci cu zahărul. Combini cu untul. Aşezi compoziţia într-o tavă rotundă, presând-o uşor. Laşi la rece până prepari crema.

Dai la blender crema de brânză aproximativ 45 de secunde sau până ce devine pufoasă. Încorporezi dovleacul până la omogenizare. Torni treptat laptele, apoi mixezi cu frişca. Torni crema în tavă, peste crustă, şi dai la congelator câteva ore, până se întăreşte. Decorezi, dacă vrei, cu extra frişcă.

Sursa https://www.chelseasmessyapron.com

Loading...