Mulţumim Mădălinei Marin din Ploieşti pentru această reţetă inedită.

Ingrediente

2 cutii brânză cu smântână
100 g brânză de oaie
4 ouă
1 ou fiert
100 g măsline fără sâmburi
3 linguri cu făină
pătrunjel (sau mărar)
2 roşii mari
piper

Mod de preparare

Într-un castron, amesteci brânza cu smântână cu brânza sărată, ouăle crude, oul fiert tare şi tăiat cubuleţe, măslinele, făina, pătrunjelul tocat şi cu un praf de piper. Omogenizezi bine compoziţia şi torni într-o crăticioară mai mică tapetată cu hârtie de copt şi dai la cuptor.

După 20 de minute, pui deasupra cubuleţe de roşie fără miez şi presari pe margine puţină brânză sărată rasă. Coci în total cam 35-40 de minute.E bună şi caldă, dar şi rece.

Loading...