Ciuperci aperitiv

1 caprese stuffed garlic butter portobellos 34 1 jpg jpeg

Niciodată plictisitoare. Fie că le preferăm în omletă, ca garnitură, în risotto sau chiar crude stropite cu ulei de măsline şi oţet balsamic, ciupercile vor fi întotdeauna o alegere sănătoasă şi delicioasă.

Ingrediente pentru ciuperci aperitiv

15-20 de roşii cherry

2 linguri ulei de măsline

2 căţei de usturoi tocaţi mărunt

2 linguriţe busuioc uscat 40 g mozzarella rasă 2 linguri parmezan proaspăt ras 400 grame ciuperci mari 1 lingură oţet balsamic

Mod de preparare ciuperci aperitiv:

Taie roşiile cherry în sferturi şi lasă-le deoparte. Pune usturoiul într-o tigaie unsă cu ulei de măsline şi căleşte-l aproximativ 1 minut. Adaugă roşiile şi mai lasă totul pe foc încă 4 minute.După ce ai luat amestecul de pe foc, adaugă busuiocul şi cele două feluri de brânză, omogenizând. Îndepărtează cozile ciupercilor şi umple-le cu această compoziţie şi apoi pune-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius pentru 15 minute.

Se servesc calde, stropite cu oţet balsamic.