Ciuperci coapte cu ouă

1 captura de ecran din 2019 07 08 la 15 23 29 png png

Acest mic dejun delicios cu ciuperci şi ouă la cuptor este nu doar o masă pe care o prepari rapid, ci şi o variantă perfectă pentru cei care vor să urmeze o dietă săracă în carbohidraţi.

Ingrediente: Ciuperci coapte cu ouă

2 ciuperci portobello mari 1 căţel de usturoi 4 fire de cimbru Ulei de măsline 2 ouă 2 roşii medii 30 g rucola 2 felii de pâine de secară prăjite

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la 200 de grade. Tapetează o tavă cu foaie de copt. Pune ciupercile cu pălăria jos în tavă. Adaugă usturoiul pisat peste ele, cimbrul, apoi pune puţin ulei şi asezonează cu piper. Coace pentru 10 minute ciupercile. Sparge câte un ou în fiecare ciupercă şi mai găteşte pentru 10 minute sau până oul s-a gătit suficient.

Serveşte ciupercile cu roşii şi rucola, peste câte o felie de pâine de secară prăjită.

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/mushroom-baked-eggs-recipe-31090

https://www.womensweeklyfood.com.au/recipes/mushroom-baked-eggs-recipe-31090