Ciuperci întregi în sos de usturoi

ciuperci jpeg

Serveşte ciupercile întregi în sos de usturoi atât ca masă uşoară, cât şi ca o garnitură gustoasă.

Ingrediente

450 g ciuperci

2 linguri unt

4 căţei de usturoi, pisaţi

200 ml supă de pui

120 g smântână

1 linguriţă usturoi pudră

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Ciuperci întregi în sos de usturoi

Speli bine ciupercile, le cureţi şi le usuci pe un prosop de hârtie. Topeşti untul într-o tigaie. Căleşti usturoiul 30 de secunde, apoi amesteci cu ciupercile 1-2 minute.

Adaugi supa de pui, smântâna, usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Ţii pe foc până când sosul începe să se îngroaşe. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://rasamalaysia.com

https://rasamalaysia.com