Aperitivele speciale sunt ideale pentru masa de Revelion. Aceste bunătăţi sunt un adevărat răsfăţ culinar.

Dificultate mică/Preparare: 30'/4 porţii

12  ciuperci champignon mari

2 castraveţi

50 g măsline verzi

50 g roşii deshidratate

1 lingură coriandru proaspăt

vlăstari de sfeclă roşie

1 ceapă roşie

1 morcov

1 roşie proaspătă

1 ardei roşu

sare

ulei

Mod de preparare:

Speli ciupercile, le îndepărtezi picioruşele, le aşezi într-o tavă cu hârtie de copt şi le dai la cuptorul preîncălzit la 200° C pentru 10 minute. Morcovul îl dai prin răzătoare, toci coriandrul. Tai cubuleţe roşia proaspătă, precum şi pe cele deshidratate, ceapa, ardeiul şi măslinele. Condimentezi cu sare, stropeşti cu ulei şi adaugi vlăstarii de sfeclă roşie. Umpli 8 dintre pălăriile de ciuperci coapte cu amestecul de legume.

Castraveţii îi cureţi de coajă, îi tai cubuleţe, îi condimentezi cu sare şi-i stropeşti cu puţin ulei. Umpli celelalte pălării de ciuperci cu salata de castraveţi. Serveşti ciupercile decorate, după imaginaţie.

Loading...