Ingrediente 

200 g făină

3 linguriţe de praf de copt

2 linguriţe de zahăr brun

sare

1 linguriţă de scorţişoară

1 praf de nucşoară

1 praf de ghimbir

250 ml lapte

225 g piure de dovleac

2 ouă mari

1 linguriţă de extract de vanilie

unt pentru gătit

Mod de preparare

Într-un vas mare amesteci făina, praful de copt, zahărul, saream scorţişoara, nucşoara şi ghimbirul. În alt vas combini piureul de dovleac cu laptele şi apoi adaugi ouăle şi vanilia. Amesteci folosind telul. Când s-au omogenizat, pui ingredientele uscate peste cele lichide şi cu o lingură de lemn omogenizezi compoziţia.

Topeşti untul într-o tigaie. Cu ajutorul unui polonic pui în tigaie compoziţia de clătite şi laşi 3 minute pe fiecare parte.

Loading...
Evaluează articolul