Conopidă pane. Cea mai delicioasă reţetă

1 southern fried cauliflower 50386376 jpg jpeg

Este o reţetă simplă, extrem de delicioasă şi mult mai sănătoasă decât puiul prăjit. În plus, poţi adapta reţeta şi pentru altfel de preparate.;

Rupe în bucheţele conopida, spal-o şi pune-o la fiert în 2 litri de apă cu sare din belşug. Las-o pentru 10 minute la fiert apoi pune-o în apă rece. Sărează bucheţelele de conopidă şi pregăteşte în.3 boluri: făina cu condimente, pesmetul cu parmezanul şi ouăle bătute. 

Trece fiecare bucăţică de conopidă prin făină, ou şi pesmet şi dă-le la prăjit.

Serveşte-le cu ketchup sau sos picant.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}

Sursa: https://www.allrecipes.com/recipe/55107/fried-cauliflower/

https://www.allrecipes.com/recipe/55107/fried-cauliflower/

  • Porții: 3
  • Timp total: 1h
  • Pregătire: 30 min
  • Gătire: 30 min
  • Categorie: aperitiv

Ingrediente

500 g conopidă

sare

200 g făină

1-2 linguriţe parmezan

usturoi granulat

boia

ulei pentru prăjit

2 ouă

200 g pesmet

Mod de preparare

Rupe în bucheţele conopida, spal-o şi pune-o la fiert în 2 litri de apă cu sare din belşug. Las-o pentru 10 minute la fiert apoi pune-o în apă rece. Sărează bucheţelele de conopidă şi pregăteşte în.3 boluri: făina cu condimente, pesmetul cu parmezanul şi ouăle bătute.

Trece fiecare bucăţică de conopidă prin făină, ou şi pesmet şi dă-le la prăjit.  Serveşte-le cu ketchup sau sos picant. 

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica}