Chiar dacă e bine să mâncăm mai rar carne de porc, atunci când o facem este bine să pregătim o reţetă simplă dar, măcar puţin, specială.

Ingrediente

4 cotlete de porc fără os
⅓ cană parmezan răzuit
2-3 linguri pesmet
⅛ linguriţă boia
1 linguriţă pătrunjel uscat
½ linguriţă pudră de usturoi
2 linguri ulei de măsline
piper

Mod de preparare

Amesteci parmezanul, pesmetul, boiaua, pătrunjelul şi pudra de usturoi şi pune pe o farfurie. Treci fiecare cotlet prin acest amestec şi pune-le la prăjit în uleiul încins într-o tigaie, la flacără medie. Laşi câte 5 minute pe fiecare parte. Apoi le aşezi într.un vas termorezistent şi le dai la cuptor cam o oră, în funcţie de grosime sau până se pătrunde bine carnea.

sursa: http://lilluna.com/

Loading...