Cremă de ciocolată albă cu fulgi de cocos: Deserturile-cremă sunt uşor de preparat, Combinaţia de ciocolată albă, cocs şi zmeură este delicioasă pentru întreaga familie.

Cremă de ciocolată albă cu fulgi de cocos

Deserturile-cremă sunt uşor de preparat. Combinaţia de ciocolată albă, cocos şi zmeură este delicioasă pentru întreaga familie.

Dificultate medie/ Preparare: 30'/4 porţii

Ingrediente

200 g ciocolată albă

250 g mascarpone

50 g fulgi de cocos

200 ml smântână lichidă

100 g pişcoturi

400 g gem de zmeură

Cremă de ciocolată albă cu fulgi de cocos

Mod de preparare: 

Brânza mascarpone o scoţi de la frigider şi o laşi la temperatura camerei o oră. Rupi ciocolata albă bucăţi şi o pui la topit pe baie de aburi, apoi o laşi să se răcorească şi o amesteci cu mascarpone.

Baţi smântâna rece până devine cremă, apoi o încorporezi în compoziţia de ciocolată albă. Adaugi fulgii de cocos. Aşezi, în pahare, un strat de pişcoturi, apoi gem, cremă, iar gem, cremă şi termini cu gem. Procedezi astfel până când termini ingredientele.

Dai desertul la frigider 2-3 ore şi îl serveşti decorat, după imaginaţie.

FOTO: PROFIMEDIA

 

Loading...