Creveţi la cuptor

creveti la cuptor jpeg

Un preparat uşor, cu foarte puţine calorii şi care este recomandat pentru cardiaci, deoarece conţine mult Omega-3.

De ce ai nevoie pentru creveţi la cuptor

700 g creveţi cruzi, descojiţi

1 căpăţână de usturoi

1 lingură unt

1 lingură ulei

100 g pesmet

50 g parmezan

sare

piper

suc de lămâie, opţional

Cum se prepară creveţii la cuptor

Dai drumul la cuptor şi aşezi în tavă hârtie de copt, pe care o ungi cu ulei. Aşezi creveţii în tavă, presari pesmetul, usturoiul zdrobit şi parmezanul. Condimentezi cu sare şi piper după gust. Amesteci să se uniformizeze şi pui peste ei câte un cubuleţ de unt. Dai tava la cuptor pentru 7-10 minute, până când creveţii devin uşor roz. Înainte să-i serveşti, dacă vrei,  îi stropeşti cu suc de lămâie.

Sursa foto http://www.theseasonedmom.com

http://www.theseasonedmom.com