Aceste fursecuri vor fura privirea invitaţilor care nu se vor abţine să servească doar unul singur. Află cum se prepară cele mai fragede fursecuri „zi şi noapte“!

De ce ai nevoie pentru fursecuri

200 g unt

1 ou

250 g făină

100 g zahăr pudră

apă, la temperatura camerei

20 g cacao

Cum se prepară fursecurile

Pas 1

Mixezi untul tăiat cubuleţe cu făina până când capătă o consistenţă nisipoasă.

pas 1

Pas 2

Adaugi zahărul pudră, oul, apoi omogenizezei.

pas 2

Pas 3

Frămânţi până când obţii un aluat care nu se mai ţine de mâini. Dacă mai este nevoie, mai adaugi făină.

pas 3

Pas 4

Împarţi aluatul în jumătate, iar o parte din el în amesteci cu cacaua.

pas 4

Pas 5

Înfăşori în folie ambele aluaturi şi le dai la frigider 30 de minute, apoi întinzi două foi.

pas 5

Pas 6

Ungi cu apă foaia simplă şi aşezi deasupra foaia de cacao.

pas 6

Pas 7

Presezi cele două foi pentru a se lipi cu sucitorul şi rulezi cât mai strâns.

pas 7

Pas 8

Tai felii rulada, pe care apoi le aşezi în tavă cu hârtie de copt şi fai fursecurile la cuptor până când se rumenesc uşor pe margini.

pas 8

Sursa http://ricette.giallozafferano.it

Loading...
Evaluează articolul