O excelentă reţetă pentru întreaga familie!

Ingrediente

1-2 dovlecei mari
1 ceapă
50 g unt
2 linguri ulei
100 g kaizer
1 ou
2 linguri făină
5 roşii
100 ml suc de roşii
150 g caşcaval ras
sare

Mod de preparare

Speli dovleceii, îndepărtezi cotoarele şi îi tai pe lungime în felii groase de 1-2 cm, cu tot cu coajă. Căleşti ceapa în ulei, iei de pe foc şi amesteci cu roşiile curăţate de coajă şi date prin răzătoare, kaizerul tăiat, oul bătut, făina, untul la temperatura camerei şi 100 g de caşcaval. Adaugi sare dacă este nevoie.

Într-un vas tapetat aşezi o felie de dovlecel, câteva linguri de compoziţie. Repeţi până termini ingredientele, având grijă ca la final să termini tot cu dovlecel. Torni sucul de roşii peste ele, presari restul de caşcaval şi dai la cuptor 30 de minute.

Loading...