Fasole bătută cu ardei iute, reţetă de post

fasole jpeg

În mai puţin de 5 minute, fasolea bătută cu ardei picant va fi gata. Tot ce trebuie să faci este să o întinzi pe pâine şi vei avea cel mai bun mic dejun în zilele de post.

De ce ai nevoie pentru fasole bătută

100 g fasole albă, fiartă

100 g fasole pestriţă, fiartă

50 ml supă în care a fiert fasolea

2 ardei copţi, curăţaţi

2 linguri pastă de tahini

1 ardei iute

1 lingură zeamă de lămâie

2 linguri zeamă de lime

1 căţel de usturoi

sare, după gust

Cum se prepară fasolea bătută

Îndepărtezi sâmburii ardeiului iute, apoi îl toci şi-l pui în blender împreună cu fasolea, ardeii copţi, pasta de tahini, zeama de lămâie şi de lime, căţelul de usturoi. Pasezi toate ingredientele până când obţii o pastă. Torni supă până când ajungi la consistenţa dorită, apoi condimentezi cu sare, după gust.

Sursa http://foodgalleygab.com

http://foodgalleygab.com