FOTO Paste cu brânză şi carne la tigaie

SONY DSC jpeg

5 ingrediente. O tigaie. 20 de minute. Nici nu putea fi mai simplu de gătit, de vreme ce chiar şi pastele se gătesc în tigaie.

Ingrediente:

500 g carne tocată (vită sau porc sau amestec) 250 g sos de roşii 2 căni de penne 1 cană şi jumătate de apă 1 cană de mozzarella mărunţită 1-2 linguri busuioc tăiat fin 2-3 căţei usturoi

Mod de preparare:

Cantităţile mai sus menţionate sunt pentru 6 persoane.

image

Rumeneşte într-o tigaie carnea timp de 5-7 minute până când nu mai este roşie şi poţi scurge lichidul lăsat, dacă vrei.

image

Apoi toarnă sosul de roşii şi pune şi usturoiul pisat.

image

Adaugă şi pastele, nefierte şi apa. Lasă flacăra la nivel mediu ca să fiarbă şi amestecă din când în când. Cât timp bolboroseşte mâncarea, nu acoperi cu capac şi amesteci până când se înmoaie pastele. Cam 10 minute.

image

Dă la o parte de pe foc, presară brânză şi busuioc. Acoperă cu capac şi lasă 2-3 minute până se topeşte brânza. Serveşti imediat!

Sursa: iwashyoudry.com