Perfecte pentru weekend sau mesele în familie, frigăruile cu carne de vită sunt foarte gustoase. Încearcă şi tu reţeta de azi.

Ingrediente pentru frigărui cu carne de vită la grătar

250 g carne de vită

½ ceapă

1 ardei gras

pătrunjel tocat, după gust

Pentru marinată

2 linguri ulei

zeama de la 1 lămâie

3 căţei de usturoi, pisaţi

1 linguriţă usturoi pudră

50 g ketchup, opţional

sare

piper

Mod de preparare – Frigărui cu carne de vită la grătar

Combini toate ingredientele pentru marinată într-un bol. Tai carnea cubuleţe, apoi feliezi ardeiul gras şi ceapa. Amesteci carnea cu marinata şi o dai la rece 2 ore.

Aranjezi cubuleţele de carne şi legumele pe beţe pentru frigărui. Le rumeneşti 2-3 minute pe grătarul încins pe fiecare parte. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa https://www.eatwell101.com

Loading...