O reţetă delicioasă de cartofi aurii şi crocanţi pe care îi poţi servi ca fel principal alături de o salată verde, sau ca garnitura la orice fel de mâncare cu carne.

 

 

Ingrediente pentru frigărui de cartofi 

1 kg cartofi roşii tăiaţi în 4 

½ cană de apă 

½ maioneză de post 

¼ cană de vin alb 

2 linguriţe rozmarin uscat 

1 linguriţă pudră de usturoi 

1 linguriţă ulei  

Sare 

Piper 

Mai ai nevoie de: beţe pentru frigărui 

Pune cartofii decojiţi şi tăiaţi în 4 într-un bol pe care îl poţi băga la microunde alături de apă. Pune cartofii pentru câteva minute până se înmoaie.

Scurge cartofii şi lasă-I să se răcească pentru câteva minute. Într-un alt bol, combină maioneza, vinul, ustroiul, sarea, piperul şi rozmarinul. Pune cartofii peste acest amestec şi ai grijă ca fiecare bucată de cartof să fie acoperită de sos.

Lasă cartofii la frigider pentru o oră. Pune cartofii pe frigărui şi găteşte-i la grătar sau pe tigaia grill unsă cu puţin ulei. Serveşte-i fierbinţi.

Sursa: https://www.allrecipes.com/recipe/91353/skewered-grilled-potatoes/?internalSource=staff%20pick&referringId=225&referringContentType=Recipe%20Hub

Loading...