Friptură de vită la tigaie

friptura vita jpeg

Prepară o friptură apetisantă de vită la tigaie, care îţi va lăsa gura apă.

Ingrediente

600 g antricot de vită

3 linguri ulei

4 linguri unt

4 crenguţe cimbru

3 căţei de usturoi, zdrobiţi

rozmarin, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Friptură de vită la tigaie

Porţionezi carnea, o ungi cu 1 lingură de ulei, apoi o condimentezi cu sare şi piper, după gust. Acoperi şi o laşi la temperatura camerei 30 de minute. Încingi uleiul rămas într-o tigaie şi rumeneşti carnea aproximativ 5 minute pe o parte.

Întorci pe partea cealaltă şi o ungi cu untul. Adaugi crenguţele de cimbru rupte, rozmarin şi usturoiul. Mai ţii pe foc 5-7 minute. Laşi la răcit 10 minute înainte de servire.

Sursa https://www.ciaochowbambina.com

https://www.ciaochowbambina.com