Frittata cu ceapă verde şi mărar

fritata jpeg

Ingrediente: 150 g brânză sărată rasă,  25 g caşcaval ras,  4 ouă,  1 linguriţă de făină,  1 legătură de ceapă verde,  1 legătură de mărar,  1 legătură pătrunjel,  2 roşii, 2 linguri ulei

Dificultate: mica Timp de preparare: 40 min Nr. portii: 2

Mod de preparare

Spargi ouăle într-un vas, pui  brânza şi caşcavalul rase, făina şi baţi cu telul până când se încorporează ingredientele.

Toci verdeaţa şi ceapa mărunt (păstrează puţină pentru decor),  apoi amesteci cu ouăle bătute. Încingi o tigaie de teflon, torni uleiul şi pui  jumătate din compoziţie. Laşi să se rumenească bine pe o parte, apoi întorci cu o paletă de bucătărie. După ce s-a copt pe ambele părţi, scoţi omleta pe o farfurie şi o rulezi

ca pe o clătită. Procedezi la fel  cu ce ţi-a rămas.

Tai roşiile cubuleţe, le pui alături şi presari verdeaţă. Se serveşte  caldă, dar e gustoasă şi rece.