Vrei un desert care nu necesită coacere şi conţine puţine calorii? Fursecurile cu unt de arahide sunt opţiunea ideală!

Ingrediente pentru fursecuri cu unt de arahide:

350 g unt de arahide neîndulcit, topit
220 g făină
50 g zahăr
1 lingură esenţă de vanilie
1 praf de sare
440 g fulgi de ciocolată neagră, topiţi
1 lingură ulei de cocos
Cum prepari fursecuri cu unt de arahide:
Într-un castron, combini untul de arahide cu făina, zahărul, esenţa de vanilie şi cu sarea. Le amesteci bine pentru a se omogeniza.
Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Cu ajutorul unei linguri, iei din compoziţie şi formezi bile, pe care le presezi uşor pentru a le aplatiza. Le dai la rece, aproximativ o oră.
Într-un vas, amesteci fulgii de ciocolată neagră cu uleiul de cocos. Scufunzi fursecurile în ciocolată şi le aşezi într-un vas tapetat cu hârtie de copt. Le stropeşti cu untul de arahide rămas şi dai la rece, circa 10 minute. Le serveşti reci.
Loading...