După mesele încărcate de sărbători, parcă ai mânca ceva mai uşor. Cea mai bună idee este acest giros cu sos tzatziki.

De ce ai nevoie pentru giros

500 g friptură de vită sau porc

2 linguri ulei de măsline

sare

piper

oregano

rozmarin tocat

cimbru

suc de lămâie

4 lipii

1 roşie

1 castravete

Pentru sos

4-5 felii castravete

150 g iaurt

1 lingură zeamă de lămâie

1 lingură ulei de măsline

sare

mărar

Cum se prepară giros cu sos tzatziki

Toci roşia, castravetele şi carnea. Le amesteci cu uleiul, sare, rozmarin, oregano, cimbru, sare şi piper după gust.

Toci castravetele, îl scurgi şi-l amesteci cu iaurtul, mărarul tocat, uleiul, zeama de lămâie şi sare. Pui umplutura în lipiile calde, torni sosul tzatziki şi împătureşti.

Sursa http://www.wyldflour.com

Loading...