Gulaş cu cârnaţi şi ardei

gulas cu carnati si ardei jpeg

Dacă ai prin frigider câteva bucăţi de cârnaţi poţi încerca să găteşti un preparat altfel: gulaş cu cârnaţi şi ardei. Este un deliciu pentru întreaga familie, pentru un prânz excepţional. Nu uita de condimente!

Gulaş cu cârnaţi şi ardei - Ingrediente

750 g cârnaţi tăiaţi felii 2 linguri ulei 30 g unt 1-2 linguriţe boia dulce 1 kg cartofi, curăţaţi şi tăiaţi cuburi 1 ceapă tocată 250 g roşii tăiate bucăţi 1 foaie dafin 500 ml apă sare piper 2 linguri pătrunjel tocat 3 ardei graşi tăiaţi fideluţă

Gulaş cu cârnaţi şi ardei - Mod de preparare

Încingi uleiul şi untul la flacără medie într-o cratiţă mare. Căleşti ceapa câteva minute. Adaugi boiaua şi mai laşi pe foc încă 1 minut, înainte să pui cârnaţii. Rumeneşti cârnaţii.

Adaugi restul de ingrediente, în afară de pătrunjel, amesteci. Asezonezi cu sare şi piper şi laşi să fiarbă. Reduci flacăra şi mai ţii pe foc 20 de minute, amestecând din când în când. Dacă nu sunt fierţi cartofii, mai laşi mâncarea pe foc alte câteva minute. Dai vasul deoparte şi presari pătrunjelul tăiat fin.

Gulaş de porc sub aluat

Gulaş de porc sub aluat

Gulaş de vită cu sos de vin şi roşii

Gulaş de vită cu sos de vin şi roşii

Gulaş picant cu carne de porc

Gulaş picant cu carne de porc