Gulii umplute cu carne poţi servi atât la prânz, cât şi la cină. Este un preparat săţios şi plin de savoare.

Pentru 3 porţii

Timp de preparare: 1h 30´

Dificultate: medie

Ai nevoie de

6 gulii

500 g carne tocată

2 cepe

2 căţei usturoi

2 linguri pesmeţi măcinaţi

1 ou

sare

piper

200 g caşcaval răzuit

Mod de preparare

Speli guliile, le cureţi de coajă, le scobeşti miezul şi le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt. Dai prin blender ceapa şi usturoiul, apoi le amesteci cu carnea tocată. Pui oul, pesmeţii măcinaţi şi condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi umpli guliile cu această compoziţie. Dai tava la cuptorul preîncălzit la 180 °C 35 de minute. După acest timp, scoţi tava cu gtrijă din cuptor şi peste guliile umplute presari caşcavalul răzuit şi o bagi din nou la cuptor încă 10 minute.

Loading...