Ion M. Ioniţă găteşte în emisiunea „Click! Poftă Bună!“

DSC 2878 jpeg

Sâmbătă, 2 august, jurnalistul Ion M. Ioniţă, redactor-şef al publicaţiilor Historia şi Foreign Policy este invitatul Dianei Bart, la „Click! Poftă Bună!“.

Cei doi vor prepara un delicios crap umplut cu ciuperci, caşcaval, usturoi şi ceapă, peştele făcând parte dintre alimentele preferate ale ziaristului.

Andrei Ţandără, bucătarul emisiunii „Click! Poftă Bună!“, vă arată cum să faceţi o delicioasă piadina (lipie italienească) umplută.  De asemenea, chef Andrei prepară şi un muşchi de vacă cu sos de roşii şi presărat din belşug cu parmezan ras.

După 18 ani în care a lucrat în bucătăriile marilor restaurante din Irlanda, Norvegia şi Estonia, chef Nico Lontras s-a întors acasă să ne rafineze gusturile. El găteşte un preparat extrem de savuros din bucătăria fusion, raţă cu piure de portocale şi „grădină de vară“.

Chef Marian Lupu, un tânăr bucătar talentat şi creativ, va găti o salată uşoară şi rapidă cu ton roşu.

Aşadar, nu pierdeţi “delicioasa” emisiune „Click! Poftă bună!“ sâmbătă, 12 august, de la ora 11:30, numai la Prima TV.