Macrou marinat, la cuptor

macrou marinat cititori jpeg

Monica Antoniciuc din galaţi s-a gândit să mai schimbe meniul şi să „o dea pe peşte“. Mai exact pe macrou. Aşacă s-a născut această delicioasă reţetă.

Ingrediente

2 kg macrou 1 l apa 500 ml otet 250 ml ulei 4 cepe 4 morcovi sare, piper boabe, foi de dafin, cimbru

Preparare

Macroul congelat se taie in felii potrivite de 2 cm .Se dau feliile prin sare si se lasa la rece. Pregatim compozitia pentru marinat:amestecam ingredientele date si punem la fiert.

Ceapa va fi taiata pestisori iar morcovul rondele. Intr-o tava(oala) punem lichidul fierbinte si asezam feliile de macrou(spalate de sare!). Acoperim cu o folie sau un capac !

Lasam 15 minute sa se gateasca apoi scoatem tava si lasam sa se raceasca . Se scot , apoi se aseaza pe un platou intercaland felii de morcov si pestisori de ceapa.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.