Mic dejun cu ou şi spanac

ou cu spanac jpeg

Începe dimineaţa în forţă cu un mic dejun delicios cu ou şi spanac.

Ingrediente pentru mic dejun cu ou şi spanac

1 bachetă franţuzească

4-5 ouă

500 g spanac

parmezan ras, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Mic dejun cu ou şi spanac

Preîncălzeşti cuptorul la 180 °C. Tai bagheta în 4 sau 5 bucăţi egale. Le scobeşti cu grijă în interior, păstrând doar puţin miez, apoi le pui într-o tavă pe verticală.

Spargi câte un ou în fiecare felie de pâine. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor 10-15 minute. Speli bine spanacul, îl scurgi şi îl usuci. Îl căleşti într-o tigaie 1-2 minute, până se înmoaie, apoi îl presari cu parmezan. Serveşti cu ou.

Sursa https://www.eatwell101.com

https://www.eatwell101.com