Simplu de preparat, elegante şi gata de servit la o masă festivă sau la o întâlnire cu prietenii. Iată deci cum se prepară aceste miniaperitive cu caşcaval.

De ce ai nevoie pentru miniaperitive cu caşcaval

300 g gnocchi

1 crenguţă rozmarin

120 g prosciutto crudo sau şuncă

40 g caşcaval

20 de măsline verzi, fără sâmburi

ulei, pentru prăjit

sare

Cum se prepară miniaperitivele cu caşcaval

Încingi uleiul în tigaie cu crenguţa de rozmarin, presari gnocchi cu puţină sare şi îi prăjeşti pe ambele părţi, 10-15 minute.

Feliezi caşcavalul şi prosciutto, apoi le tai bucăţi de mărimea la gnocchi. La final trebuie sa ai aproximativ 20 de bucăţi. Înfigi într-o scobitoare un gnocchi, o bucată de prosciutto, o bucăţică de caşcaval şi o măslină.

Sursa http://www.insidetherustickitchen.com/

Loading...