Gurmanzii vor fi pe deplini bucuroşi când vor afla această reţetă!

Ingrediente

1 kg muşchi de porc
½ lingură usturoi pisat
2 linguri ghimbir proaspăt, răzuit
1 lingură sos de peşte
1 lingură sos de soia
½ lingură zahăr
1 lingură ulei de susan

Mod de preparare

Încingi grătarul. Îndepărtezi grăsimea de pe muşchi şi o dai deoparte. Amesteci usturoiul, ghimbirul, sosul de peşte, sosul de soia, zahărul şi uleiul de susan într-o farfurie mică.

Ungi muşchiul cu marinata şi torni o treime peste muşchiul de porc. Dai la cuptor într-o tavă. Stropeşti cu marinata din tavă şi cu cea rămasă, la fiecare 10 minute, până se pătrunde bine carnea. Laşi deoparte 5 minute, apoi feliezi. Feliile nu trebuie să aibă mai mult de 1 cm.

Loading...