Negrese cu crustă de ciocolată

negrese in crusta de ciocolata jpeg

Aceste negrese cu crustă de ciocolată sunt absolut incredibile. Cremoase, crocante, moi,. Aparent, este o reţetă veche, clasică, preparată în diversele cofetăriile selecte, de lux din marile oraşe ale lumii.

Negrese cu crustă de ciocolată - Ingrediente (12 bucăţi)

1 cană unt, topit 1/2 cană cacao 2 căni făină 2 căni zahăr 4 ouă 4 linguriţe esenţă de vanilie

Pentru crustă

1/4 cană unt moale

1/4 cană lapte

1/4 cană cacao

3 căni zahăr pudră

Negrese cu crustă de ciocolată - Mod de preparare

Încinge cuptorul şi unge cu puţină grăsime o tavă şi dă-o deoparte. Într-un bol, adaugă untul topit şi cacaua şi mixează. Pune făina şi zahărul. Amestecă-le, apoi adaugă ouăle şi esenţa de vanilie. Mixează până când se combină bine de tot, dar nu exagera pentru că aluatul ar putea deveni dens.

Toarnă aluatul în tava de copt şi întinde-l bine. Lasă la copt 25-30 de minute sau până trece testul scobitorii. Scoate negresele din cuptor şi lasă-le sdeoparte 15 minute înainte de a pune crusta. Dar ele trebuie totuşi să fie calde când vrei să pui crusta pe deasupra!

Pentru crusta de ciocolată, mixezi toate ingredientele, până devine o pastă moale. Toarnă şi împrăştie peste negresele calde. Lasă să se răcească aceste negrese cu crustă de ciocolată înainte de a tăia şi a servi.

sursa: http://life-in-the-lofthouse.com/