Ingrediente:

4 felii pâine, 4 ouă, 50 g unt, 4 felii şuncă, 4 felii brânză, 4 roşii mici, pătrunjel verde, sare, piper

Număr porţii: 2
Timp de preparare: 20 min
Dificultate: mică

Mod de preparare:

Tai şunca felii pe care le rumeneşti uşor şi le scoţi pe o far furie caldă. Prăjeşti pâi nea şi o păstrezi într-un coş de pâine acoperit, să nu se răcească.

Topeşti untul într-o tigaie. Iei o formă de prăjituri care are contur de inimă şi o pui în tigaie. Spargi câte un ou direct în formă.

Cu o lingură de lemn pui unt topit din tigaie peste gălbenuş, presari pătrunjelul şi, după ce s a închegat, scoţi oul şi-l aşezi peste brânză. Pui şi baconul în farfurie, roşioarele şi gata surpriza.

Loading...