Omletă cu brânză şi spanac la cuptor

omleta spanac jpeg

O omletă săţioasă cu brânză şi spanac, care te va cuceri de la prima degustare. Încearcă şi tu reţeta de astăzi!

Ingrediente pentru omletă cu brânză şi spanac la cuptor

300 g spanac

2 linguri mărar, tocat

ceapă verde tocată, după gust

2 linguri pătrunjel, tocat

100 g brânză feta, mărunţită

2 linguri parmezan, ras

60 g făină

1 linguriţă praf de copt

1 linguriţă ulei

150 ml ulei

2 ouă, bătute

sare

piper

Mod de preparare – Omletă cu brânză şi spanac

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Amesteci spanacul spălat şi bine scurs cu ceapa, mărarul, pătrunjelul şi brânza feta. Pui compoziţia într-un vas termorezistent.

Combini făina trecută prin sită cu praful de copt. Amesteci bine cu restul ingredientelor. Torni în tavă, peste spanac. Dai la cuptor aproximativ 30 de minute. Serveşti imediat.

Sursa https://www.skinnytaste.com

https://www.skinnytaste.com