Combinaţia dintre cartoful dulce şi brânza cu mucegai într-o omletă este una inedită, în special atunci când urmezi reţeta unui cunoscut bucătar, precum Jamie Oliver. Bucură-te şi tu de gustul ei!

Ingrediente

1 cartof dulce

3 linguri ulei

2 cepe roşii

6 ouă

100 g brânză cu mucegai

nucşoară, după gust

sare şi piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 190 °C. Ungi cartoful cu 1 lingură de ulei şi îl condimentezi cu sare şi piper, după gust. Dai la cuptor timp de 40 de minute. Laşi la răcit. Căleşti ceapa tocată mărunt într-o lingură de ulei încins, timp de 20 de minute. Baţi ouăle într-un bol.

Adaugi brânza mărunţită, ceapa şi pulpa cartofului, fără coajă. Condimentezi cu sare, piper şi nucşoară, după gust. Într-o tigaie, torni ultima lingura de ulei şi prăjeşti omleta la temperatură medie, aproximativ 3 minute. Transferi în cuptor pentru încă 10 minute. Serveşti imediat.

Sursa http://www.jamieoliver.com

Loading...
Evaluează articolul