Pârjoale de legume, reţeta de post

parjoale jpeg

Pentru a obţine cele mai bune pârjoale de legume este necesar să fierbi legumele în avans. Le poţi prăji în baie de ulei sau, mai bine, le poţi coace la cuptor.

De ce ai nevoie pentru pârjoale de legume

2 morcovi

1 rădăcină de ţelină

¼ conopidă

3 cartofi

2-3 linguri făină

sare

piper

Cum se prepară pârjoalele de legume

Cureţi legumele şi le fierbi în apă cu sare. Pasezi cartofii şi conopida şi dai prin răzătoare ţelina şi morcovii. Amesteci legumele, adaugi făina şi condimentele, apoi omogenizezi.

Formezi pârjoalele şi le aşezi într-o tavă cu hârtie de copt. Le ţii la cuptor, încălzit în prealabil, până când se rumenesc.

Sursa http://cookalifebymaevaen.blogspot.ro/

http://cookalifebymaevaen.blogspot.ro/