Mulţumim Rebecăi Curaciuc din Vucova, judeţul Timiş pentru o reţetă delicioasă.

Ingrediente

500g paste
600g kaizer
250g conopida
3 oua
250g cascaval
ulei
sare, piper, vegeta

Preparare

Pui conopida la fiert cu putina sare. Tai kaizer-ul feliute. Dai pastele la fiert cu apa si putina sare, timp in care prepari conopida astfel: bati ouale cu putina sare, dai conopida prin ou si o pui la prajit in ulei incins. Imediat ce au fiert, pastele trebuiesc scurse de zeama. Le pui intr-un bol sa se raceasca putin, timp in care prajesti kaizer-ul.
Pui in bolul cu pastele, putin ulei incins, condimentezi, apoi pui conopida si kaizer-ul, amestecand. Condimentezi din nou daca este necesar. La servire, in farfurie, pui deasupra cascaval topit.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Loading...
Evaluează articolul