Încearcă o reţetă gustoasă de paste, perfecte pentru prânz sau cină.

Ingrediente
1 pachet tagliatelle
500 g carne de vită, tocată
2 linguri ulei
1 ceapă
3-4 căţei usturoi
50 ml vin alb demisec
200 g pastă de tomate
sare
piper
5 frunze de busuioc

Mod de preparare - Paste cu sos ragu

Fierbi pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi le ţii la scurs. Păstrezi apa în care au fiert. Căleşti în ulei încins ceapa tăiată solzişori şi usturoiul zdrobit. Când au devenit sticloase, adaugi carnea, amesteci, laşi 10 minute şi torni vinul. Ţii să se evapore alcoolul, fără să amesteci, apoi adaugi pasta de tomate.

Potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi la foc cam 1 oră. Pui pastele, laşi câteva clocote şi, dacă vrei sos mai mult, torni puţin
din apa în care au fiert. Serveşti pastele, dacă vrei, presărate cu frunze de busuioc.

Loading...