Mulţumim Feliciei Vanea din Bucureşti pentru această specialp reţetă!

Ingrediente

2 piepţi de pui
400 g roşii descojite, tăiate mărunt
200 g penne rigate
200 g măsline fără sâmburi, feliate
1 conservă ciuperci feliate
3 căţei usturoi
2 frunze dafin
1-2 linguriţe zahăr brun
sare
piper
150 g caşcaval
ulei
coriandru
cardamom,opţional
roşii cherry

Mod de preparare

Fierbi pennele conform indicaţiilor de pe ambalaj şi le pui la scurs. Separat, încingi ulei şi pui la călit usturoiul zdrobit, dafinul, coriandrul şi cardamomul, după gust.

Amesteci şi presari zahărul brut, le ţii 5 minute şi le scoţi din vas. Adaugi, în acelaşi ulei, roşiile, măslinele, pieptul de pui tăiat cubuleţe şi ciupercile scurse, potriveşti de sare şi piper şi pui pennele.

Ungi cu ulei un vas termorezistent, torni compoziţia, presari caşcavalul ras şi dai la cuptorul încins 20 de minute. Le serveşti, dacă vrei, cu roşii cherry.

Loading...
Evaluează articolul