Peşte cu ardei

Stewed Vegetable with Fish Meat jpeg

Prepară şi tu cea mai simplă şi gustoasă reţetă cu peşte. O bunătate!

Ingrediente ● 1 fileu de peşte ● 5 roşii ● 1 ardei gras roşu ● 1 ardei gras verde ● 2 căţei de usturoi ● ½ ardei iute ● 2 linguri ulei ● 1 ceapă ● sare ● piper

Tai peştele în felii de grosime potrivită. Le speli, le usuci şi le dai cu sare. Încingi uleiul şi le rumeneşti 3 minute pe fiecare parte, apoi le scoţi. În acelaşi ulei căleşti ceapa făcută solzişori până devine sticloasă, pui usturoiul mărunţit, apoi adaugi ardeii făcuţi fâşii.

Dai roşiile prin răzătoare şi le torni peste legume. Potriveşti de sare şi piper, presari ardeiul iute mărunţit şi laşi să scadă sosul atât cât îl vrei de gros. Aşezi feliile de peşte, mai ţii 10 minute şi dai de pe foc.